top of page
cafe thuys evenementen ia 2.jpg

Evenemten

Bij Café Thuys geloven we in het vieren van het leven en het creëren van gedenkwaardige momenten. Onze evenementen zijn de kers op de taart van onze bruisende gemeenschap en bieden jou de kans om samen te komen, te genieten en nieuwe herinneringen te creëren. Ontdek wat we voor jou in petto hebben en hoe je deel kunt uitmaken van onze opwindende evenementen. Bij Café Thuys is er altijd iets speciaals te beleven!

cafe thuys evenementen test 1.jpg

10-09-2023

Nederland-Duitsland

Het is weer zover! De spanning stijgt als Nederland het opneemt tegen Duitsland in een epische voetbalwedstrijd die je niet wilt missen. Bij Café Thuys weten we dat er geen betere plek is om de actie te bekijken dan bij ons.

21-09-2023

Ajax-PSV

Mis het niet! PSV tegen Ajax, de wedstrijd van het jaar. Voel de passie en sensatie, de opwinding in het stadion, de juichende fans, de onvoorspelbare actie.

Trek je teamshirt aan, nodig je vrienden uit en deel deze onvergetelijke avond. PSV vs. Ajax is een uitnodiging voor ongekend voetbalplezier. Kom en vier het met ons!

Ajax foto test.jpeg
evenemten test cafe thuys.jpeg

23-12-2023

Ajax-Feyenoord

Mis het niet! Op 23-12-2023 speelt Ajax tegen Feyenoord, en Café Thuys is dé plek om deze geweldige wedstrijd te bekijken. Sluit je aan bij medevoetbalfans, geniet van onze sfeer, speciale arrangementen en beleef de spanning live op onze grote schermen. Tot dan!

04-01-2023

Formule 1

Op 4-01-2024 staat er een Formule 1-race op het programma die je niet wilt missen, en Café Thuys is de place to be! Kom langs, voel de adrenaline, geniet van onze speciale Formule 1-sfeer, en juich jouw favoriete coureur naar de overwinning terwijl we de race live uitzenden op onze grote schermen. We zien je daar!

Evenementen test cafe thuys 4.jpeg
bottom of page